Εμφανίσεις: 4849
  • 39
  • 1
120EUR
ΚΛΗΣΗ

2200mW USB-Yagi High Power Antenna ΓΙΑ ΚΑΠΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΙΑΝΕΙ

2200mW USB-Yagi High Power Antenna
ΓΙΑ ΚΑΠΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΙΑΝΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ Η ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ,ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ,ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ.
Τραβήξτε τα σήματα WiFi στο γραφείο, τον κήπο, το υπόστεγο και κλείνοντας την απόσταση των δημόσιων hotspots
Κατευθυντική κεραία ενισχυτή WiFi μεγάλης εμβέλειας και υψηλής ισχύος
Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την εικόνα στα δεξιά για να δείτε πώς λειτουργεί
Plug n Play με Windows 10 / 8.1 / 8/ 7, KALI, Wifislax και Ubuntu (Linux)
Λεπτό σώμα κεραίας που συνοδεύεται από τρίποδο για ταξίδια και εύκολη εγκατάσταση
Αυτή είναι μια ενισχυτική κεραία υψηλής απολαβής που σας επιτρέπει να τραβάτε σήμα WiFi από άλλο κτίριο.

Εναλλακτικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την ταχύτητα της σύνδεσης WiFi μεταξύ του οικιακού δρομολογητή και του υπολογιστή σας. Το ασταθές βίντεο YouTube υποδηλώνει μια αδύναμη σύνδεση WiFi, η οποία μπορεί να εξομαλυνθεί από αυτήν την κεραία.

Ομοίως, η αργή αποστολή και λήψη από το οικιακό σας NAS (Network Access Server συνδεδεμένος στο δρομολογητή WiFi) υποδηλώνει ότι τα ασύρματα εμπόδια εμποδίζουν - χρειάζεστε κάτι ισχυρότερο για διείσδυση σήματος μέσω των τοίχων.

Αυτό το TurboTenna είναι μια ενισχυτική κεραία WiFi που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με τον επιτραπέζιο υπολογιστή ή το φορητό υπολογιστή σας μέσω σύνδεσης USB.

Συνηθίζαμε να χωράμε σε ένα μεγαλύτερο dongle ενισχυτή USB (το λευκό ραβδί), αλλά φέτος η νέα τεχνολογία μας επέτρεψε να μειώσουμε τον συντελεστή μορφής με ένα λεπτότερο σώμα κεραίας και αυξημένη ισχύ εξόδου.

Δεν απαιτείται τοποθέτηση σε τοίχο επειδή συνοδεύεται από τρίποδο αλουμινίου με επεκτάσιμα πόδια. Αυτό σας επιτρέπει να το ρυθμίσετε εύκολα απλά στρέφοντας την κεραία προς την κατεύθυνση της πηγής σήματος.

Είναι Plug n Play με Windows 10 και τις περισσότερες διανομές Linux όπως Ubuntu, KALI, Wifislax, Arch Linux και Raspberry Pi μηδέν και 3. Η κεραία είναι λεπτή και εύχρηστη χάρη σε ένα νέο σχεδιασμό κυκλώματος RF που συσκευάζει τον ενισχυτή και το ψηφιακό φίλτρο σε ένα συμπαγές περίβλημα με τη διεπαφή μιας ανθεκτικής υποδοχής USB.

Η απόδοση θα είναι υποτιμημένη χωρίς να έχει ρυθμιστεί το σήμα ώστε να ταιριάζει με τον οδηγό διπόλου κεραίας σύνθετης αντίστασης BALUN που μεταφράζεται σε απόσταση και ταχύτητες πέρα από τα περισσότερα επέκταση και επαναλήπτη χαμηλής τιμής.

2200mW USB-Yagi κεραία εξοπλισμένη με ενσωματωμένο ενισχυτή ισχύος
Καλώδιο USB 2 μέτρων
Οδηγός προγράμματος οδήγησης CD-ROM και οδηγός χρήσης
Plug n Play με Windows 10 / 8.1 / 8/ 7, KALI, Wifislax και Ubuntu (Linux)
μίνι τρίποδο με επεκτάσιμα πόδια

Βάση: βίδα βάσης κάμερας 1/4 βιομηχανικού προτύπου
Μήκος: 23cm
Βάση: Κυκλικός δίσκος