Impressions: 208 6 0

35 EUR

INFINITY MASS 3000gr σφραγισμενη!!!

Eίναι γεγονός ότι οι μύες χρειάζονται μεγάλες ποσότητες καθαρών θερμίδων για να μπορέσουν να αναπτυχθούν.

Η προπόνηση αποτελεί απλώς το ερέθισμα ανάπτυξης και αυτό που χρειάζονται οι μύες για να γίνουν μεγαλύτεροι είναι τα διατροφικά στοιχεία.

Η λήψη θερμίδων, η χώνευση και η απορρόφησή τους σε μεγάλες ποσότητες είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι hard gainers τα άτομα δηλαδή που δυσκολεύονται να βάλουν βάρος.

Οι πολύ μεγάλες ποσότητες φαγητού που απαιτούνται στην ανάπτυξη του μυϊκού όγκου είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση ειδικά για άτομα που εργάζονται και δεν έχουν την δυνατότητα να καταναλώνουν συνεχώς γεύματα στην δουλειά τους.

Μετά απο συστηματική έρευνα που βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα δημιουργήθηκε η μοναδική φόρμουλα αύξησης μυϊκής μάζας-όγκου ΙΝFINITY MASS που δοκιμάστηκε μέσα στο γυμναστήριο απο πραγματικούς body builders και άλλους αθλητές με υψηλές ανάγκες σε θερμίδες.

Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά καθώς με 2 μόνο δόσεις την ημέρα η INFINITY MASS κατάφερε να αυξήσει το σωματικό βάρος και τον μυϊκό όγκο κατά 2,5 κιλά μέσα σε 14 ημέρες.ενώ ταυτόχρονα αύξησε την περιφέρεια στο στήθος κατά 2,5 εκατοστά, τα χέρια 1 εκατοστό και τα κιλά στις πιέσεις πάγκου σε 10 περισσότερα απο αυτά που σήκωναν πρίν την INFINITY MASS οι αθλούμενοι !!.

Η INFINITY MASS ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΜΥΣ

Η INFINITY MASS περιέχει πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας που αποτελείται απο όλο το σύμπλεγμα αμινοξέων ανώτερης διατροφικής αξίας και τα οποία αποδεδειγμένα δημιουργούν άπαχο μυϊκό ιστό.

Περιέχει μείγμα υδατανθράκων, με τους υδατάνθρακες χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη να κυριαρχούν.

Είναι ο ιδανικός τύπος υδατανθράκων για πλήρη υπερπλήρωση γυκογόνου ώστε οι μύες να φαίνονται γεμάτοι και πρησμένοι.

Περιέχει μείγμα βασικών λιπαρών οξέων για περαιτέρω θερμιδική υποστήριξη και αύξηση της μυϊκής μάζας, καθώς τα καθαρά λίπη τροφοδοτούν το σώμα με τις πρώτες ύλες που χρειάζεται για παραγωγή ορμονών, για αύξηση της ενέργειας και για την καλύτερη υγεία των αρθρώσεων.

Περιέχει 3 μορφές κρεατίνης: μονοϋδρική, υδροχλωρική, μαλικήτρι κρεατίνη και επιπλέον bcaa και γλουταμίνη ώστε τα αποτελέσματα στην αύξηση της δύναμης και της μυϊκής μάζας να εμφανιστούν πιο γρήγορα απο κάθε άλλη φορά.

Η ιδανική αναλογία μακροδιατροφικών συστατικών στην INFINITY MASS δημιουργεί τον βέλτιστο συνδυασμό για την ανάπτυξη των μυών.

Το σώμα σας όχι μόνο προσλαμβάνει τα''καύσιμα'' που χρειάζεται για ενέργεια αλλά και όλα εκείνα τα στοιχεία που αποτελούν την βάση για την δημιουργία καθαρής μυϊκής μάζας.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι χρησιμοποιώντας την ΙΝFINITY MASS θα δείτε πολύ σύντομα τη διαφορά στο σώμα σας, αποκτώντας τον μυϊκό όγκο που επιθυμούσατε αλλά δεν καταφέρνατε να δημιουργήσετε με ότι είχατε δοκιμάσει μέχρι σήμερα !!
δείτε περισσότερα
bri1262

Online

+3069392782xx

Κλήση

ID 53381726 Εχθές, 11:30

Παρόμοιες αγγελίες

Λυπούμαστε, προς το παρόν το Lalafo δεν υποστηρίζει το πρόγραμμα περιήγησης Opera mini, παρακαλώ κατεβάστε την εφαρμογή μας ή δοκιμάστε κάποιο άλλο πρόγραμμα περιήγησης

Το Lalafo στο κινητό σας. Είναι πιο εύκολο από την εφαρμογή!

Εγκατάσταση Παραμείνετε στην έκδοση για κινητά